Städning

Handyman

Uppkoppling

Vi erbjuder vår servicetjänst StayPlus som komplement till boendet.

Våra servicetjänster StayPlus gör ditt boende extra bekvämt och ger dig mer tid till arbete eller fritid. Din tid är din möjlighet! Om du helt enkelt inte hinner eller inte vill utföra alla de vardagssysslor som hör till det egna boende, kan vi erbjuda en rad olika tjänster. Välj vad du önskar få utfört och kontakta oss på StaySthlm och beskriv vad du vill ha hjälp med. Vi återkommer med kostnadsförslag och information om hur tjänsterna utförs och levereras.

Städning & tvätt

Ett rent och välstädat hem är viktigt, men det kan ibland vara svårt att få tiden att räcka till. Vi hjälper dig boka rätt städtjänst som utför sitt arbete när det bäst passar dig. Vi ser också till att kvaliteten på städningen alltid är rätt. Vi erbjuder hemstädning med diverse tilläggstjänster, flyttstädning och mycket mer. Kontakta oss så berättar vi mer!

Handyman

Du har tillgång till vår handyman och vårt serviceteam 5 dagar i veckan. Är du boende hos oss kontakta vårt support team om du behöver hjälp med något i just din lägenhet. Ring eller maila vårt support team för hjälp direkt.

Photo-1444201983204-c43cbd584d93
Städning är vår mest populära extratjänst.

Uppkoppling

Vi ser till att allt kommer på plats och fungerar innan inflytt, det kan vara elabonnemang, satellit-, kabel- eller nätuppkoppling via wi-fi (förutsatt att alla nödvändiga anslutningar finns tillgängliga i fastigheten).

Hemleverans av mat & catering

Hinner du inte handla mat eller önskar tips för catering inför en bjudning? Vi ordnar med näthandel av livsmedel, en matkasse som passar dig och har tips och ideér för catering eller beställning av middagar som levereras direkt hem till dig. Kontakta oss, vi hjälper dig komma igång.

 

Om du har frågor kring servicetjänster, skicka oss en förfrågan så återkommer vi snarast.